Holdningskorrigerende tøj

Eksklusiv forlænget kundesupport for kunder

30 dages fri returret!

Vi har solgt holdningskorrigerende tøj i mere end 2 år

Mere end 50.000 kunder har godkendt vores tøj

  • BESTSELLERS

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

VORES BEDST SOLGTE HOLDNINGSTRØJER

Lider du af smerter i ryggen, og ønsker du at komme det til livs? I så fald er holdningskorrigerende tøj en overvejelse værd. Smerter i ryggen fremkommer hyppigt af, at ens kropsholdning ikke er optimal. Det giver anledning til "krum" ryg, hvilket går ud over muskulaturen i ryggen.

Holdningskorrigerende tøj til mænd og kvinder

Der findes holdningskorrigerende tøj til både mænd og kvinder - tøjet har til opgave at rette din positur op, så du i stedet for at krumme sammen (eksempelvis om mobilen eller bærbaren) husker at rette ryggen.

Vores kropsholdning som folkefærd er generelt blevet markant dårligere med årene. En af grundene er blandt andet det højnede forbrug af teknologiske genstande såsom telefoner og tablets. Brugen af disse genstande giver ofte en akavet kropspositur, hvilket går ud over ryggens ellers ranke holdning.

Det kan være svært at huske sig selv om, at ryggen skal holdes rank. Derfor er en h oldningskorrigerende t-shirt eller en rygstøtte et fantastisk redskab i vejen mod en bedre rygholdning.

Hvad er bedst: En holdningskorrigerende t-shirt eller vest?

Som du måske allerede har set, så findes der følgende valgmuligheder:

  • Rygstøtte - dette er den alment kendte støtte/slynge, som vikles om ryggen og derved holder kroppen rank.
  • Holdningskorrigerende t-shirt - en t-shirt der med sin teknologi formår at holde kroppen rank. Bruges ofte af folk på eksempelvis arbejde indeunder skjorten.
  • Holdningskorrigerende vest - for dem der ikke ønsker at have ærmer, findes førnævnte version også som en vest.
  •  

Afhængigt af behov er der forskellige anbefalinger. Ønsker du dog at kunne bruge dit givne holdningskorrigerende produkt i hverdagene, bør du overveje t-shirt eller vest.

Ondt i ryggen - lav disse øvelser og kom smerten til livs!

At have ondt i ryggen bør ikke være permanent - sørger du nemlig for at få trænet din ryg, så kan smerterne (med tiden) meget vel være på vej væk. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilke rygøvelser der skal til, for at gøre din rygmuskulatur mest optimal.

Derfor har vi fundet frem til nedenstående video, som vil kunne hjælpe dig på vejen mod en bedre holdning i ryggen.

Øvelserne vist i ovenstående video kan være en fremragende måde at kickstarte rygtræningen. Det anbefales dog at skifte lidt i øvelserne, hvorfor du med fordel kan søge internettet tyndt for relevante øvelser.

Brug det holdningskorrigerende tøj supplerende til træningsøvelserne

En holdningstrøje kan virke fantastisk som supplerende materiale til de træningsøvelser, som vi viste i forrige afsnit. Derudover vil sådan en t-shirt hjælpe dig med at huske på, at ryggen skal holdes rank. Falder du pludselig sammen, vil du hurtigt blive mindet om, at skuldrene skal tilbage på plads.

Holdningskorrigerende tilbehør kan ikke stå alene, og det er derfor vigtigt, at du tager træningen seriøst, hvis du ønsker at komme ondt i ryggen til livs.

Hvor bør jeg købe holdningstøj

Holdningstøj kan i dag købes i mange fysiske butikker såvel som online. Herfra BedreHoldning.dk anbefaler vi naturligvis at købe dit holdningstøj online - her får du ubetinget de bedste priser, og har derudover også det største udvalg. Ønsker du eksempelvis en vest i sort frem for hvid, er du blot et par klik væk fra den ønskede farve - dette kan være svært i de fysiske butikker, hvor de ikke altid er lagerførende.