Holdningskorrigerende tøj test - vi har testet holdningstrøje!

Holdningskorrigerende Tøj Test af BedreHoldning.dk

Har du længe overvejet, om der er en idé i at købe det såkalde holdningskorrigerende tøj, så kan vi forhåbentlig hjælpe dig et skridt længere i den rigtige retning. Vi har nemlig udført en holdningskorrigerende tøj test, hvor vi har taget et grundigt kig på, om disse holdningstrøjer lever op til forventningerne, og om der egentlig er noget om snakken. Lad os kaste os ud i det!

Holdningstøj af forskellige arter blev testet

I dag findes der et hav af forskellige holdningskorrigerende produkter, som efter sigende skulle hjælpe med kroppens (og herunder især ryggens) positur. Det kan derfor være lidt af en jungle at navigere igennem alle de forskellige produkter, hvis ikke man helt ved, hvad man bør gå efter.

Overordnet set findes der følgende produkter på markedet:

  • Rygstøttere - En rygstøtte er, som navnet antyder, en støtte til sin ryg. Denne er med til at give dig en bedre rygholdning, som ultimo bør ende i en mere optimal positur i hele din krop.
  • Holdningskorrigerende T-shirt - Med samme egenskaber som en rygstøtte, er der også udviklet en t-shirt. Denne er for mange mere behagelig at have på samt meget nemmere at anvende i hverdagene.
  • Holdningskorrigerende Vest -  Historien er her den samme som med førnævnte t-shirt - mange oplever dog, at virkningen er bedst med en t-shirt, da ærmerne gør en stor del af forskellen.

Lider du af ondt i ryggen, og har du en drøm om at kunne vinke farvel til smerterne, så anbefaler vi først og fremmest, at du går til en fysioterapeut. Dernæst bør du få udleveret relevant træningsmateriale, så du kan få trænet ryggens muskulatur. Parallelt med et træningsforløb kan du med fordel selv udføre en holdningskorrigerende tøj test og se, om det giver mening for dig.

Holdningskorrigerende tøj virker det

Vi har som nævnt testet holdningskorrigerende t-shirts, veste og rygstøttere, og kort fortalt, så virker det.

Det er dog ikke noget mirakel produkt, hvilket man naturligvis skal være opmærksom på. Det hjælper derimod dig og din krop til at huske på, at ryggen skal holdes rank. Efter blot et par ugers brug, oplevede vi, at kroppen af sig selv holdes mere rank, fordi man husker på ikke at falde sammen.

Med det store forbrug af tablets og mobiler er det i dag nemt at  falde rammen i ryggen, hvilket vi begynder at se tegn på ved den ældre del af befolkningen. Du bør derfor tage handling nu og arbejde med din kropspositur.

Vores holdningskorrigerende tøj test viste endvidere, at vi var endnu bedre til at motiveres til træning af ryggen, når vi samtidig brugte en holdningstrøje parallelt med forløbet. Ondt i ryggen forsvinder ikke fra den ene dag til den anden, men hvis sådan en rygstøtte langsomt kan skabe resultater, må det siges at være dét værd.

Husk at træne ryggen flittigt for at undgå ondt i ryggen

Vi kender til smerten i ryggen, og derfor har vi også fundet følgende video frem, som giver dig nogle fantastiske øvelser og redskaber til, hvordan du aktivt modvirker din ondt i ryggen.